cazare predeal vouchere de vacanta

Wiki Article



cazare in apartament predeal
țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi non-public din inside

În furthermore, la fața locului există un frigider într-o zonă comună, o recepție deschisă nonstop și o grădină. Toate camerele sunt enhance unique și oferă WiFi gratuit și dușuri. Băile includ dușuri cu căști de duș cu efect de ploaie și căști de duș cu hidromasaj.

It starts off with a booking The only real way to leave an evaluation is always to 1st generate a booking. Which is how We all know our reviews originate from true friends that have stayed on the property.

* Rooms Remaining refers to the volume of rooms remaining on Booking.com at the lowest charge presented. Other rooms could be readily available on other web pages.

Vila Carolyne se află la twenty km de Castelul Peleş și pune la dispoziție o grădină, un lounge comun și o bucătărie comună. Se oferă la locație WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ 500 m si la sixty m de Dn1. Parter: Dwelling, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

• Faci parte din clubul exclusiv al pasionatilor de calatorii Adresa de e-mail nu este completata corect Vreau sa intru in club   Direct Bookinglanga tine de la rezervare pana la cazare

Predeal is a little overrated imo, Specifically without any snow about the mountains. But The good thing is in close proximity There's vezi detalii Azuga and, behold, Busteni where you can take pleasure in the Cantacuzino Castel - Nevermore Academy *Wednesday Netflix in addition to good views (in case you travel by motor vehicle, it would get limited on parking)

Room was large enough - Snug bed by using a wonderful look at outside. You will find a minor spa space which can be booked upfront so you can enjoy the jacuzzi and sauna privately. Wonderful staff at the reception.

Dacă doriți o vacanță la munte și să profitați la maximum de timpul dvs., atunci aveți nevoie de cazare cu vouchere de vacanță cea mai frumoasa cazare in predeal în locația Elaborate Mona. Locația se dovedește a fi Tremendous drăguță și are toate facilitățile de care aveți nevoie. Camerele sunt destul de confortabile, iar curtea interioară este dotată cu foișor cu grătar, parcare și loc de joacă pentru copii.

To determine appropriate price ranges and occupancy info, insert the quantity and ages of kids with your team to your quest.

Apartamentele sunt foarte dragute, aproape de DN dar suficient de departe incat sa nu se auda galagia. Doamna de info la receptie a fost foarte amabila, apartamentele sunt spatioase si curate, iar terasa era imensa. Au loc de parcare in spate, clar as mai sta acolo cand as mai ajunge in Predeal

Casa Shiro este plasata in inima orasului regal Sinaia la doar 300m de Hotel Intercontinental pe cazare dragului predeal una dintre cele mai vechi strazi ale orasului cu cladiri din perioada interbelica avand o arhitectura deosebita. La cateva moment ...

Multe dintre unități NU acknowledgeă acest mod de plată la cazare mai predeal cazare. tichete de vacanta residence legislatie despre noi GDPR termeni si conditii contact Destinația:

Report this wiki page